Aurinkopaneelien asennus

Asennuspalvelu Turku ja Säkylä

Asennamme kaikenkokoiset aurinkosähköjärjestelmät vaivattomasti avaimet käteen periaatteella jo vuosien kokemuksella. Olemme toimineet alalla vuodesta 2007, ja asentaneet lukuisia erikokoisia järjestelmiä, joten kokemusta on jo lähes kaikenlaisista asennuspaikoista. Kääntymällä meidän puoleemme voit olla aina varma järjestelmän toimivuudesta ja oikeasta mitoituksesta.  

Aurinkopaneelit asennetaan yleensä katolle, mutta myös maa- ja seinäasennus on mahdollinen. Asennustyön ja käyttöönoton lisäksi hoidamme tarvittavat ilmoitukset verkonhaltijalle. Asennustyössä kiinnitämme erityistä huomiota työn laadun lisäksi työturvallisuuteen.

Oma asennuspalvelumme toimiii Turusta ja Säkylästä käsin sadan kilometrin säteellä, jonka lisäksi toimimme yhteistyössä paikallisten sähköliikkeiden kanssa ympäri Suomea. Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous!

Asennusohjeet

Kaikki myymämme järjestelmät sisältävät myös hyvät ja selkeät asennusohjeet. Esimerkiksi pienjännitteiset 12 voltin aurinkosähköjärjestelmät pystyt halutessasi helposti asentamaan itsekin mukana tulevien kuvitettujen asennusohjeiden avulla, ja säästät siten asennuskuluissa. On kuitenkin tärkeä muistaa ettei takuu korvaa virheellisestä asennuksesta aiheutuneita vahinkoja.

Lue lisää aurinkosähköjärjestelmän asennuksesta.