Aurinkopaneelit veneeseen

Erikoistarjoukset

Katalogi

Käytössä suodattimet:
Aurinkopaneelit veneeseen

Aurinkopaneelit ovat veneeseen oikea ratkaisu, kun halutaan helppo ja turvallinen riippumaton ratkaisu takaamaan akun varaustila.Semi Flex ja RSS aurinkopaneelit on suunniteltu veneeseen ja vaativiin meriolosuhteisiin. Nämä kestävät aurinkopaneelit soveltuvat hyvin myös asuntovaunuihin ja autoihin. Valikoimassamme on erikokoisia aurinkopaneeleit...

Aurinkopaneelit ovat veneeseen oikea ratkaisu, kun halutaan helppo ja turvallinen riippumaton ratkaisu takaamaan akun varaustila.Semi Flex ja RSS aurinkopaneelit on suunniteltu veneeseen ja vaativiin meriolosuhteisiin. Nämä kestävät aurinkopaneelit soveltuvat hyvin myös asuntovaunuihin ja autoihin. Valikoimassamme on erikokoisia aurinkopaneeleita joista löytyy oikea malli jokaiseen kohteeseen. Valmiit asennusreiät helpottavat kiinnitystä. Aurinkopaneelit ovat erittäin kestäviä vaikka niiden rakenne on ohut - vain neljä millimetriä.

Veneeseen suunnitellut paneelit ovat pohjarakenteeltaan joko muovia, tai korkealaatuista, haponkestävää terästä. Tarvittaessa ja tilan salliessa myös muut valikoimassamme ensisijaisesti mökkikäyttöön tarkoitetut Aurinkopaneelit voidaan ottaa käyttöön veneessä.

Paneeleissa on myös ohitusdiodit, jotka suojaavat niitä kuumenemiselta varjostustilanteessa. Paneelin lisäksi tarvitset ohjausyksikön, joko Naps MaxPower tai Stecan säätimen, jonka avulla paneeli yhdistetään veneen akustoon.Valikoimassamme on myös valmiita venepaketteja jotka sisältävät venepaneelin ja Maxpower lataussäätimen. Paneeleita voi myös asentaa sarjaan ja rinnakkain.

Lisää

Aurinkopaneelit veneeseen  8 tuotetta

Näytetään 1 - 8 / 8
Näytetään 1 - 8 / 8