Erikoistarjoukset

Katalogi

Käytössä suodattimet:
Aurinkopaneelit

Aurinkopaneeli muuttaa auringon valon uusiutuvaksi sähköenergiaksi, jota voidaan käyttää esimerkiksi kesämökin sähköistyksessä, veneessä, asuntovaunussa tai kodin sähköverkossa. Valikoimassamme olevat laadukkaat aurinkopaneelit mahdollistavat kaikentyyppiset ja -kokoiset järjestelmät. Aurinkopaneelijärjestelmien laajentaminen on vaivatonta: pane...

Aurinkopaneeli muuttaa auringon valon uusiutuvaksi sähköenergiaksi, jota voidaan käyttää esimerkiksi kesämökin sähköistyksessä, veneessä, asuntovaunussa tai kodin sähköverkossa. Valikoimassamme olevat laadukkaat aurinkopaneelit mahdollistavat kaikentyyppiset ja -kokoiset järjestelmät. Aurinkopaneelijärjestelmien laajentaminen on vaivatonta: paneeleita lisäämällä järjestelmä kasvaa ja muuttuu tarpeidesi mukaan.

Aurinkopaneeleiden käyttöikä on kymmeniä vuosia, sillä ne eivät sisällä liikkuvia osia . Kestävään energiaratkaisuun pyrkiessä aurinkopaneeli onkin oivallinen ratkaisu. Valikoimastamme löytyy valmiita aurinkosähköjärjestelmiä kotiin ja kesämökille, sekä erityisesti veneisiin ja matkailuajoneuvoihin suunniteltuja aurinkopaneeleita. Neuvomme mielellämme oikean aurinkopaneelin valinnassa järjestelmästä riippumatta.

Esimerkkejä aurinkopaneelien keskimääräisestä tuotosta Suomessa:

Aurinkopaneelin teho Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu
50 Wattia 280 Wh/vrk 275 Wh/vrk 276,5 Wh/vrk 216 Wh/vrk
85 Wattia 476 Wh/vrk 467,5 Wh/vrk 470 Wh/vrk 367 Wh/vrk
Lisää

Aurinkopaneelit  12 tuotetta

Näytetään 1 - 12 / 12
Näytetään 1 - 12 / 12