Tuoteryhmät

Aurinkosähköjärjestelmän asennus

Aurinkovoimala asennettuna

Asennamme kaikenkokoiset aurinkosähköjärjestelmät kotiin, maatiloille, ja yrityksiin vaivattomasti avaimet käteen periaatteella jo vuosien kokemuksella. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2007, ja asentaneet lukemattomia erikokoisia aurinkovoimaloita, joten kokemusta on jo lähes kaikenlaisista asennuspaikoista. Kääntymällä meidän puoleemme voit olla aina varma järjestelmän toimivuudesta ja oikeasta mitoituksesta.  

Aurinkopaneelit asennamme yleensä katolle, mutta teemme myös maa- ja seinäasennuksia. Aurinkosähköjärjestelmälle, aivan kuten muillekin sähköasennuksille teemme järjestelmän asentajana aina sähköturvallisuuslain vaatiman käyttöönottotarkastuksen. Asennustyön ja käyttöönoton lisäksi hoidamme tarvittavat ilmoitukset myös verkonhaltijalle. Asennustyössä kiinnitämme erityistä huomiota työn laadun lisäksi myös työturvallisuuteen.

Omat kokeneet asennustiimimme toimivat Turusta, Salosta, ja Säkylästä käsin Länsi- ja Etelä-Suomessa, jonka lisäksi toimimme yhteistyössä paikallisten sähköliikkeiden kanssa ympäri Suomea. Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous järjestelmästä!

Tutustu valikoimassamme oleviin vakiojärjestelmiin täällä. Vakiojärjestelmien lisäksi asennamme kaikenkokoisia järjestelmiä räätälöitynä juuri kyseiseen käyttökohteeseen.